Runecats Forumsnike dunk high varsity maize  

  RSS

osa9r4st
New Member
Joined: 2 months  ago
Posts: 3
01/12/2020 3:14 am  


Deze Nike Dunk High Premium SB is kortingcalm.com een eerbetoon aan de baanbrekende televisierol van Robin Williams als alien van de planeet Ork in Mork & Mindy. De schoen is geïnspireerd op Morks rode en zilveren ruimtepak en heeft een bovenwerk van Varsity Red-leer, geaccentueerd door een chromen zijpaneel en Swoosh. Een doorschijnende buitenzool onder de voet onthult regenboogtinten op basis van de bretels van Mork.

Een van de originele 'Be True'-kleurstellingen van de Nike Dunk High keert op 9 december nike schoenen heren zwart terug als onderdeel van Nike's' SP'-programma met het populaire basketbalsilhouet uit het midden van de jaren 80. De Varsity Maize / Black colorway vertegenwoordigde oorspronkelijk de kleuren van de University of Iowa, maar zijn rol in de mega-gelimiteerde Wu-Tang Clan-samenwerking eind jaren negentig, compleet met het logo van het rapcollectief op de hiel, heeft deze opvallende kleur gegeven. combineer een alternatieve identiteit sinds dat project.

En vanwege de Wu-Tang Dunks kan worden gesteld dat deze colorway een van de meest herkenbare Dunk-colorways in de geschiedenis is. Dit nike dunk high varsity maize is natuurlijk geen heruitgave voor het eerst. Het keerde voor het eerst terug naar de winkels in 1999 en werd vaak de "Goldenrod" Dunks genoemd, en een suède versie dook in 2005 op als onderdeel van Nike SB's "Be True To Your School" -pakket waarin de oorspronkelijke vijf Dunk Highs werden omgevormd tot skate- schoenen.

De Nike Dunk Low "Syracuse" is een speciale release van maart 2020 die is geïnspireerd op het geliefde "Be True to Your School Pack" uit 1985. De 100% autentico gewaagde kleurencombinatie weerspiegelt de teamkleuren van de Syracuse Orange heren- en damesbasketbalploegen. gedragen op de baan door de teams in het midden van de jaren 80. De "Syracuse" Dunk werd uitgebracht naast een reeks make-up voor enkele van de beste collegiale teams in die tijd. De moderne versie heeft boterzachte oranje leren overlays die in contrast staan ​​met een witte leren basis die zichtbaar is op het middenpaneel, de teen en de hiel.

https://www.kortingcalm.com/


ReplyQuote
html5 games
New Member
Joined: 2 months  ago
Posts: 4
02/12/2020 2:08 am  

Is this a new Jordan Nike color swatch. I have a couple of Jordan pairs, but I've never seen this color before  https://puzzle-jigsaw.com


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register